Kokosový cukor

Máte radi kokosový cukor?

 

Už veľmi dávno, to bolo bežné sladidlo vo väčšine krajín juhovýchodnej Ázie pred príchodom rafinovaného cukru. Dnes, kokosový cukor si znovu získava jeho popularitu kvôli tomu, že je príjemne sladký a má nízky glykemický index. My v Organicshope milujeme kokosový cukor najmä,  jeho jemnú a karamelovú prijemne sladkú chuť! Naozaj si túto zaujimavú karamelovú príchuť vychutnávame zakaždým, keď si ho miešame,  do nášho každodenného obľúbeného nápoja kávy alebo horúcej čokolády. A ďalšie možnosti jej použitia sú neobmedzené!

A čo viac, sme si istý, že náš kokosový cukor je úplne iný, ako bežne predávaný v obchodoch – a to je perfektné! Prečo? Lebo má bohatú, príjemnú a  čistú chuť. Všetky ostatné odrody sme ochutnali, ale žiadna nemala, takú jemnú  a bohatú chuť ako táto.

Špeciálny osobitný postup dehydratácie, používaný našimi dodávateľmi z Indonézie, zaručuje, že kokosový cukor má perfektnú, karamelovo-zamatovú chuť.

Určite majte na pamäti: že, kokosový cukor nemá kokosový zápach resp. chuť, takže ho môžete použiť kdekoľvek kde, by ste normálne používali bežný cukor.

Svetlá farba. To je ďalšia výhoda, ktorá vyplýva z osobitného spôsobu dehydratácie, ktorú používa dodávateľ z Indonézie. Až po mnohých pokusoch, sa našim dodavateľom podarilo vytvoriť dehydrátor, ktorý účinne vysušuje cukor, bez toho, aby sa zmenila pôvodná farba a chuť.

Sušenie v sušičke. Dehydratácia je kľúčový proces pri výrobe dokonalého kokosového cukru, ktorý je úplne suchý a sypký.

Mnohí výrobcovia nenechajú vyschnúť ich kokosový cukor dokonale a účinne, čo má za následok produkt s vysokým obsahom vlhkosti, a tiež skrátenie jeho trvanlivosti a spôsobuje, že je cukor hrudkovitý. Na druhej strane, prílišnou dehydratáciou cukru sa ničí jeho pôvodná chuť.

BIO Kokosový cukor z Indonézii od našich dodavateľov sa suší v špeciálnych dehydrátoroch, ktoré starostlivo regulujú teplotu sušenia. Tie zabraňujú horeniu, pričom podporujú účinne sušenie v rovnakom čase. Perfektné!

Perfektná kvalita, chuť a textúra. Mnoho výrobcov kokosového cukru tento postup zanedbávajú a tak sa k Vám môže dostať aj nekvalitný produkt. Ale toto nie je náš prípad! V dôsledku granulačného procesu, ktorý sa používa, a to je špeciálna brúska,  je tento proces  úplne plynulý a zodpovedný v rámci zachovania kvality a chute kokosového cukru z Indonézie.Bez prísad.

Sme si istý, že sa vám bude páčiť textúra, farba a chuť  nášho Bio kokosového cukru toľko, že sa budete pýtať, či v ňom neexistujú nejaké additíva, ochucovadlá,  alebo iné umelé prídavné látky. Tiež, sme si neboli úplne istý.

Po obdržaní všetkých certifikátov a dohliadnutí na kompletný celý výrobný proces, sme viac ako radi, a musíme Vám oznámiť, že náš kokosový cukor bio je 100% prírodný, organický a bez akýchkoľvek prísad.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.